Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaireserie: Air Crash Investigation

20.00-21.00 uur op National Geographic

Twintig minuten nadat Kogalymavia-vlucht 9268 vanuit Egypte is opgestegen, verdwijnt hij van de radar. De Egyptische sectie IS eist de crash van de Russische charter op, maar heeft de terroristische organisatie er wel iets mee te maken?

Amusement: Mr. Frank Visser doet uitspraak

21.30-22.30 uur op SBS6

Erika en Ramon gaven elkaar vorig jaar het jawoord, maar hun mooiste dag werd verpest doordat de bruidsjurk niet goed bleek te passen. Volgens het bruidspaar is dit puur en alleen te wijten aan de bruidsmodezaak die haar japon verkeerd zou hebben vermaakt.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Film: The Amazing Spider-Man 2

20.30-23.15 uur op RTL 7

In deze opvolger uit de Spider-Man-reeks met Andrew Garfield, pluist Peter Parker zijn familiegeschiedenis uit, worstelt hij met de liefde én maakt hij nieuwe vijanden.

Film: Se7en

20.30-23.05 uur op Net5

Moderne klassieker van David Fincher, met hoofdrollen voor Brad Pitt en Morgan Freeman. Als rechercheurs jagen zij op een seriemoordenaar die slachtoffers maakt aan de hand van de zeven hoofdzondes uit de Bijbel.