Géza Weisz doet mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. De acteur vormt samen met zangeres Sharon Doorson een koppel in het dansprogramma.

De 32-jarige Amsterdammer maakt het nieuws van zijn deelname bekend via Instagram. "Vol trots, maar ook in blinde paniek, mag ik met jullie delen, dat ik mee ga doen aan Dance Dance Dance", schrijft de zoon van regisseur Frans Weisz.

"Het komende half jaar krijgen mijn danspartner @sharondoorson en ik les van de beste choreografen ter wereld en daar verheugen wij ons intens op."

Eerder op de dag maakte ook Danny de Munk bekend deel te nemen aan het dansprogramma. De 49-jarige zanger en acteur doet mee met zijn dochter Bo.

In januari werd al bekend dat Thomas Cammaert deelnemer is aan het programma. De Belgische acteur vormt een koppel met Susan Visser. Ook Kjeld Nuis zou zijn opwachting maken, maar aan de relatie van de schaatser met zijn vriendin Jill de Robles, zijn beoogde danspartner, kwam na vijf jaar een einde.

Het vierde en laatste seizoen van Dance Dance Dance op RTL werd in 2018 gewonnen door Holly Mae Brood en Soy Kroon. Eerdere winnende duo's zijn Pim Wessels/Pip Pellens, Buddy Vedder/Robin Martens en Zoey Ivory/Marnix Lenselink. Het programma is dit jaar te zien bij SBS 6.