Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Misdaadprogramma: Undercover in Nederland

21.30 - 22.30 uur op SBS6

Alberto Stegeman ontmaskert met zijn verborgen camera ook de komende jaren weer allerlei duistere zaken en flessentrekkers.

Zin in meer misdaadprogramma's? Kijk dan naar dit lijstje met de tien beste true-crimedocumentaires op Netflix.

Reportage: Tegenlicht

21.05 - 22.00 uur op NPO2

Nu het ijs op de Noordpool smelt, ziet een aantal landen direct dollartekens in de ogen. De nieuwe vaarwegen die zijn vrijgekomen door het wijkende ijs bieden namelijk nieuwe mogelijkheden om grondstoffen te winnen die eerder niet te exploiteren waren. De run van de grootmachten op nikkel en goud zet het leven van de bewoners echter op z'n kop.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix zijn verschenen.

Film: The American President

20.30 - 22.40 uur op SBS9

Michael Douglas speelt een Amerikaanse president die iets moois krijgt met Annette Bening, een lobbyist voor een milieubeweging. De relatie wordt gecompliceerder door de hongerige persmuskieten en de Republikeinse senator Richard Dreyfuss, die op het presidentschap aast.

Bekijk de trailer van The American President
173
Bekijk de trailer van The American President

Komedieserie: De Luizenmoeder

20.25 - 20.55 uur op NPO3

Hannah is pas gescheiden en probeert haar leven weer op orde te krijgen. Ze had echter niet verwacht dat de nieuwe basisschool van haar dochter zo'n grote rol in haar leven zou gaan spelen.

Reportage: Langs Romeinse Wegen

20.15 - 21.05 uur op NPO2

Rick Nieman gaat naar Toscane om te zien hoe het massatoerisme daar het gebied dreigt te veranderen.