Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Reisprogramma: Floortje naar het einde van de wereld

21.30-22.25 uur op NPO1

Floortje maakt haar langste reis ooit voor een ontmoeting met de Britse Sarah op Zuid-Georgia. Op dit bitterkoude eiland runt Sarah het meest afgelegen museum ter wereld.

Heeft dit avontuur je reislust geïnspireerd? Bekijk dan dit lijstje met de zeven beste reisseries op Netflix.

Film: Bean

20.30-22.10 uur op SBS9

Op papier kon het eigenlijk al niet meer stuk: een speelfilm rond de waanzinnig populaire Mr. Bean. De film flirt duidelijk met de Amerikaanse markt, want het overgrote deel van de catastrofes die de onhandige Atkinson veroorzaakt, geschieden op Amerikaanse bodem.

Nog niet uitgelachen? Bekijk dan dit lijstje met de acht beste stand-upcomedyspecials op Netflix.

Film: Fifty Shades Darker

20.30-22.50 uur op NET5

Nadat Christian en Anastasia opnieuw zijn herenigd duiken er duistere figuren uit Christians verleden op. Zij zijn vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

Trailer Fifty Shades Darker
Trailer Fifty Shades Darker

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.

Reportageserie: Verborgen verleden

20.25-21.15 uur op NPO2

Victor Mids ruilde de geneeskunde in voor het illusionisme en is benieuwd of er meer familielieden zijn geweest die en radicale wending aan hun leven gaven. Hij blijkt inderdaad niet de eerste, al pakte dat niet voor alle Midsjes even goed uit.

Amusementsprogramma: DanceSing

20.30-22.30 uur op SBS6

Een talentenjacht bedacht door John de Mol waarin gezocht wordt naar een popster die kan zingen én dansen. Vanavond is het tijd voor de finale. De hoofdprijs: een door de topproducer RedOne geproduceerde single.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.