Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityshow: Topdokters

21.30-22.30 op RTL 4

Artsen hebben in hun werk vrijwel dagelijks te maken met leven en dood. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten? En praten ze thuis over wat ze meemaken? In Topdokters, een programma dat al vijf seizoenen een begrip is bij onze zuiderburen, volgen we acht artsen van net zoveel Nederlandse ziekenhuizen.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.

Film: Robin Hood

20.30-23.40 op Veronica

Robin Hood is een ervaren boogschutter die in dienst treedt bij het leger van koning Richard om tegen de Fransen te vechten. Na de dood van de koning vertrekt Robin naar Nottingham, een stad die lijdt onder corruptie. Daar valt hij voor de weduwe Lady Marion die de identiteit en de motieven van deze kruisridder niet volledig vertrouwt. In de hoop de hand van Marion te winnen en de stedelingen de redden, brengt Robin een bende bij elkaar die uitblinkt in dodelijke vechttrucs en levenslust.

Bekijk hier de trailer van Robin Hood (2010)
151
Bekijk hier de trailer van Robin Hood (2010)

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen

Amusementsprogramma: Love is in the air

20.30-21.30 op RTL 4

Robert ten Brink vliegt met een aantal Nederlanders de halve wereld over om familieleden na jaren met elkaar te herenigen. Want als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor dr. Love.

Hangt de liefde in de lucht en wil je meer romantiek? Kijk dan eens naar dit lijstje met vijf geweldige romantische comedy’s op Netflix.

Realityserie: Hotter than my daughter

20.30-21.30 op RTL 5

De een loopt dag in dag uit in het clubtenue van SC Cambuur, de ander in rokjes met bijpassende 'overknee'-laarzen. De moeders die in dit nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter onder handen worden genomen zorgen voor genoeg vermaak.

Kun je niet wachten tot het begint? Kijk dan alvast naar de trailer om een voorproefje te krijgen.

Documentaireserie: Andere tijden

21.25-22.00 op NPO 2

Als het aan Den Haag ligt, moeten we binnen afzienbare tijd van het gas af en aan de waterpompen en zonnepanelen. Nederland maakte al eerder een energietransitie mee, ergens in de jaren zestig. Toen moest het hele land juist áán het aardgas. Een terugblik op hoe het leven toen was, zonder en met gas.