Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Talentenjacht: Ink Master

21.30 - 22.30 uur op Spike

Ink Master is opnieuw in de verf gezet. De tatoeëerders strijden nu als duo's om de eer van hun shop te verdedigen. Hun creativiteit, doorzettingsvermogen en techniek worden op de proef gesteld onder toeziend oog van Vinnie Stones, Dennis Weening en Robert Aalbers.

Realityprogramma: Het mooiste meisje van de klas

22.15 - 23.05 uur op NPO1

Er zijn oneindig veel mooiste meisjes van de klas. In de jaren negentig verwelkomde een klas in Hoorn Neira Becar, die was gevlucht voor de oorlog in het toenmalige Joegoslavië. Jaap Jongbloed zoekt haar op en gaat terug naar haar geboortestad Sarajevo.

Film: The Hunger Games

20.30 - 23.15 uur op Net5

De twaalf districten van Panem moeten elk jaar twee tieners afvaardigen voor 'The Hunger Games'. Katniss (Jennifer Lawrence) zal als deelnemer onmenselijke keuzes moeten maken in de spel om leven en dood.

Krijg je geen genoeg van Jennifer Lawrence? Kijk dan naar dit lijstje met haar vijf beste filmrollen.

Documentaire: 2Doc: Klem aan de kade

20.55 - 22.00 uur op NPO2

Kruideniers gaan, eenheidsworsten komen. Op de woningmarkt gebeurt hetzelfde. Jan Modaal maakt plaats voor kapitaalkrachtiger 'gepeupel'. Gentrificatie heet dat. Amsterdam gentrificeert zelfs tot aan de rand van de stad, waar woonbootbewoners het veld moeten ruimen.

Fan van documentaires? Hier zijn tien Netflix-docu's waar je nog lang over na zult denken.

Film: 500 Days of Summer

20.30 - 22.30 uur op RTL 8

Tom Hansen ontwerpt wenskaarten en is een hopeloze romanticus. Hij is helemaal de weg kwijt als hij door zijn vriendin Summer wordt gedumpt. Tom en Summer zijn vijfhonderd dagen samen geweest.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.