De geruchten dat Patty Brard met Talpa in gesprek zou zijn voor een vierjarig contract, worden door de zender zelf ontkend.

Brard, waarvan dinsdag bekend werd dat ze niet meer te zien zal zijn als showbizzdeskundige bij RTL Late Night, zou volgens bronnen van RTL Boulevard in onderhandeling zijn met Talpa. Een woordvoerder verklaart nu tegenover NU.nl dat daar geen sprake van lijkt te zijn.

"Patty Brard heeft een eenmalige invalsbeurt gehad voor Albert Verlinde bij 6 Inside", vertelt de woordvoerder. "Dat was dinsdagavond en sindsdien is er niets veranderd."

Ongeveer een maand geleden stond de 63-jarige Brard op het punt een driejarig contract te tekenen bij RTL, maar die onderhandelingen liepen uiteindelijk vast.

"RTL was graag een intensieve samenwerking aangegaan, maar in goed onderling overleg is besloten dat zij ook nog voor anderen programma's blijft maken", zei een woordvoerder toen.

Brard maakt voor RTL wel de nieuwe serie Hotter Than My Daughter.

Talpa lijfde onlangs presentatoren Wendy van Dijk, Gordon, Linda de Mol en Johnny de Mol in. Ook Hélène Hendriks, Lodewijk Hoekstra, Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen stapten over naar de zender van John de Mol.