Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Serie: Soof: De serie

22.00-23.00 uur op RTL 4

Behalve de vaste rollen van Soof (Lies Visschedijk ), ex Kasper (Fedja van Huêt) en moeder Hansje (Anneke Blok), zijn er nieuwe personages in het leven van Soof. Zo speelt Robert de Hoog de rol van Victor, de producent van Soofs nieuwe kookprogramma (en tevens haar nieuwe lover). Ineens duikt ook haar vader op, Eddie heet hij en wordt gespeeld door Bert Luppes.

Reportage: Tegenlicht

21.05-22.00 uur op NPO2

Tegenlicht zoekt uit hoe we in de toekomst omgaan met seksuele diversiteit, gender en geslacht.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen

Documentaireserie: Amanda to the Rescue

18.30-19.30 uur op TLC

De natuurbranden in Californië kostten 86 mensenlevens en verzekeringsmaatschappijen ruim 11 miljard dollar. Gelukkig werd er ook een hoop gered. Amanda Giese redde drie honden, waaronder een hoogzwangere chihuahua.

Film: The Transporter

20.30-22.15 uur op Veronica

Jason Statham is goed gecast als ‘transporteur’: iemand die mensen en pakketjes vervoert waar een luchtje aan zit. Wanneer hij wil weten wat hij vervoert, krijgt hij zijn criminele opdrachtgevers achter zich aan.

Houd je van misdaad? Bekijk ook de tien beste true crime-docu’s op Netflix.

Documentaire: Andere Tijden Sport

23.05-23.55 uur op NPO1

Over drie dagen wordt Willem van Hanegem 75 jaar. Deze speciale Andere Tijden Sport bestaat geheel uit archiefbeelden van 'De Kromme'. Een avondje nostalgie of de ideale manier om de kleinkinderen te laten zien wat hij vroeger allemaal kon.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.