Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Serie: Animal babies

18.10-19.00 uur op Éen

De Afrikaanse vlaktes zijn het thuis van enkele van de meest iconische dieren op de wereld. De dierenbaby's staan hier voor heel wat uitdagingen om voedsel te vinden en de roofdieren te slim af te zijn. We maken kennis met een olifantenkalf dat samen met haar moeder gescheiden is van de veilige kudde. Het kleintje moet in de schroeiende hitte op zoek naar de rest van de familie.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.

Film: Still Alice

23.45-1.15 uur op NPO2

Julianne Moore speelt een vrouw die veel jonger dan gewoonlijk ten prooi valt aan de ziekte van Alzheimer. Dat vreselijke proces verbeeldt ze weergaloos, maar nog briljanter is de manier waarop ze haar personage laat vechten tegen het onvermijdelijke.

Serie: The Big Bang Theory

18.10-18.35 uur op Veronica

Het tweede deel van het slotseizoen van The Big Bang Theory begint, dus nog maar een paar afleveringen genieten van een stelletje geeks, dat praat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica.

Ben je al klaar voor het einde van The Big Bang? Volgens de makers belooft de finale een tranentrekker te worden.

Film: Blue Valentine

22.45-00.35 uur op Canvas

Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gosling), ooit gepassioneerd verliefd op elkaar, zien hun huwelijk langzaam uiteenvallen na jaren samen te zijn geweest. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar zij terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.

Film: Broken Arrow

22.45-00.55 uur op Veronica

Vic Deakins (John Travolta) en Riley Hale (Christian Slater) worden op een geheime missie gestuurd met aan boord nucleaire wapens. Tijdens deze missie ontdekt Hale dat Deakins een meesterlijk plan heeft uitgebroed om in het bezit te komen van deze levensgevaarlijke wapens. Terwijl de klok doortikt en de levens van miljoenen op het spel staan, wordt Hale voor de zware taak gesteld hem te dwarsbomen.

Zin in meer actie? Hier zijn vijf actiefilms die zwaar worden ondergewaardeerd.