Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Film: Jack Reacher

20.30-23.10 op RTL 7

Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten, denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte weigert echter te praten en heeft slechts één boodschap voor zijn advocaat: "Get Jack Reacher!" Een vlotte, doordachte actiethriller zonder overdreven actieheldengedoe. Nog lang niet klaar met Jack Reacher? Gelukkig komt de serie op tv!

Documentaire: Typisch Veluwe

19.10-19.45 op NPO2

De Veluwe heeft meer te bieden dan heide, bos en weilanden. Vraag maar aan Cor. Die heeft een hoop gereisd in zijn leven, raakte daarbij verknocht aan Afrika en vond op de Veluwe wat hem aan zijn Afrikaanse tijd deed denken: een hutje in de bossen.

Juridisch programma: Mr. Frank Visser rijdt visite

21.30-22.30 op SBS6

Jitske uit het Twentse Diepenheim is gek op clowns en heeft in haar tuin een heuse Mamaloe-wagen geparkeerd. Dolblij is ze ermee, maar haar buren vinden de tuin net een veredeld woonwagenkamp en zien de wagen graag verdwijnen. Maar dan kennen ze Mr. Visser nog niet.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Film: The Pelican Brief

23.30-23.20 op Net5

Geslaagde verfilming van John Grishams boek. Rechtenstudente Julia Roberts speculeert dat achter de moord op twee rechters een politiek complot steekt. Met hulp van journalist Denzel Washington, die dezelfde zaak onderzoekt, probeert ze uit handen van de daders te blijven. Heb je genoten van de spanning? Kijk dan ook naar dit lijstje met de beste tv-detectives.

Serie: The Bold and the Beautiful

18.05-18.35 op RTL 8

Hope en Steffy vliegen elkaar weer eens ouderwets in de haren. De reden: Hope vindt het helemaal geen goed idee dat Steffy haar moeder in huis neemt.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.