Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Serie: The Walking Dead

22.00-22.55 op FOX

De zombies zijn weer terug en de overlevingstocht is in gang gezet. Vanavond start het tweede deel van seizoen 9.

Gelukkig is er al getekend voor seizoen tien, zodat je niet zonder hoeft te zitten.

Consumentenprogramma: Opgelicht?!

21.25-22.25 op NPO1

Een onschuldig mailtje van PostNL, een winactie van Van der Valk, of een zogenaamde bekende die je benadert via WhatsApp; het gevaar om opgelicht te worden, ligt altijd op de loer. Wees voorzichtig en kijk naar wat Jaap Jongbloed erover te zeggen heeft.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in februari.

Wedstrijdverslag: UEFA Champions League

20.30-23.00 op Veronica

De ontmoeting tussen Manchester United en Paris Saint-Germain betekent een duel tussen twee van de rijkste clubs ter wereld. Bij afwezigheid van de geblesseerde Neymar zal alle aandacht uitgaan naar de Franse wereldkampioenen Paul Pogba en Kylian Mbappé.

Film: The Da Vinci Code

20.30-23.30 op RTL 8

Als de curator van het Louvre vermoord wordt gevonden, wordt symboloog Robert Langdon (Tom Hanks) erbij gehaald als expert. Wanneer blijkt dat hij zelf de hoofdverdachte is, slaat hij op de vlucht en probeert hij de raadsels rond de moord op te lossen.

Kookwedstrijd: Herman tegen de rest

21.30-22.30 op RTL 4

Jermain de Rozario bewijst dat het nooit te laat is voor een nieuw begin. Op zijn vijftiende ging het goed mis en hielden vooral drugs en schulden hem bezig. Op zijn negentiende gooide hij het roer om en inmiddels heeft zijn eigen restaurant een Michelin-ster.

Als je geniet van kookprogramma's, kijk dan vooral eens naar The Final Table op Netflix.