Donderdag 11 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Persoon weggevoerd bij RTL Late Night na gooien briefje naar Twan Huys

Bij de live-uitzending van RTL Late Night op donderdag is een persoon weggevoerd. De indringer gooide een briefje naar talkshowhost Twan Huys, waarna de beveiliging hem verwijderde.
Door NU.nl

Toen Huys in gesprek was met FunX-dj Fernando Halman, wist de indringer de tafel van RTL Late Night te bereiken. De presentator schrok van het voorval, maar werd geen geweld aangedaan.

Wat het motief van de indringer bij RTL Late Night was, is nog niet bekend. RTL heeft inmiddels aangifte gedaan wegens lokaalvredebreuk, het binnendringen en niet willen verlaten van een bepaalde locatie die voor een openbare dienst wordt gebruikt.

Luuk Ikink, die bij het programma werkzaam was toen dat nog gepresenteerd werd door Humberto Tan, meldt op Twitter dat het gaat het om een 'actievoerder' die wil dat YouTuber PewDiePie meer abonnees krijgt om de strijd tegen T-Series (Indiase platenmaatschappij en filmproducent die vooral bekend is van Bollywood-muziek en Indipop) te winnen.

Huys wist niet wat er op het gegooide briefje stond. De presentator probeerde het nog wel te lezen terwijl de persoon door de beveiliging uit de studio werd verwijderd. "Uhm, ik kan nauwelijks lezen wat erop staat. Volgens mij is het een gek bericht", zei Huys.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

MediaTwan HuysRTL Late NightEntertainment

Aanbevolen artikelen