Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Film: De Helleveeg

21.20-23.15 uur op NPO3

Albert Egberts (Benja Bruijning) blikt terug op zijn leven en dan vooral het deel met zijn brutale tante Tiny (Hannah Hoekstra), die een geheim met zich meedraagt en daar langzaam aan ten onder gaat. Ze is pittig en imposant, waardoor ze alle mannen in Brabant gek weet te maken. Tiny's moeizame band met haar familie blijkt echter veel complexer te zijn dan gedacht. 

Serie: Always a Witch

Vanaf vrijdag 1 februari op Netflix

Een Afrikaans-Colombiaanse tienerheks reist door de tijd in een poging te ontsnappen aan de brandstapel. Dat lukt, maar nu zit Carmen vast in het huidige Cartagena en moet ze zich daar staande zien te houden.

Bekijk de trailer van Siempre Bruja: Always a Witch
102
Bekijk de trailer van Siempre Bruja: Always a Witch

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix zijn verschenen.

Reportageserie: Reizen Waes Europa

20.25-21.15 uur op NPO3

Tom Waes wil het meest afgelegen dorp van IJsland bezoeken. In Mjoifjördur wonen maar elf mensen, die door het barre IJslandse weer acht maanden per jaar zijn afgesloten van de rest van het land. Na een helse tocht weet Waes het dorp te bereiken, maar hij ontdekt al snel dat het er helemaal niet goed gaat.

Hou je van reisprogramma's? Bekijk dan dit lijstje met de zeven beste reisseries op Netflix.

Reportageserie: Diederik en Da Vinci

21.10-22.00 uur op NPO2

Diederik van Vleuten portretteert het bijzondere leven van Leonardo Da Vinci, precies vijfhonderd jaar na zijn dood. Da Vinci's invloed op de kunst, wetenschap en cultuur blijkt vijf eeuwen later nog altijd merkbaar.

Bekijk ook dit lijstje met tien Netflix-docu's waar je nog langer over na zult denken.

Reportageserie: Ed Stafford: First Man Out

20.30-21.30 uur op Discovery

Avonturier Ed Stafford heeft al voor veel zware uitdagingen gestaan, maar nu maakt hij het zichzelf wel erg moeilijk. In de nieuwe serie First Man Out neemt hij het op tegen de beste survivalexperts ter wereld.

Bekijk ook welke nieuwe films en series in februari naar Netflix komen.