Viktor Verhulst heeft zijn eerste klus als presentator te pakken. De zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst is de eerste presentator van de realityserie Love Island. Het is nog niet bekend met wie hij het programma gaat presenteren.

"Ik was enorm verrast, maar tegelijk ook gecharmeerd dat ze aan mij dachten", vertelt de 24-jarige Verhulst aan Het Laatste Nieuws. "Zelf ben ik al verslaafd aan het origineel."

Verhulst werkte eerder enkel achter de schermen, maar nadat hem werd gevraagd of hij een screentest wilde doen, besloot hij ondanks wat twijfels de gok te wagen. "Ga ik dat wel kunnen, presenteren? Is dat iets voor mij? Ik heb dat nog nooit gedaan en ik heb daar ook niet naartoe gewerkt."

De zoon van Verhulst werkt sinds een jaar bij SBS, waar hij in de redactie van Gert Late Night zit. Hij kwam eerder in het nieuws vanwege zijn relatie met K3-zangeres Marthe De Pillecyn, die in november ten einde kwam.

Vermoedelijk wordt het presentatieteam van Love Island aangevuld met een Nederlandse presentator. In het programma brengen Nederlandse en Belgische vrijgezellen zes weken door in een luxe villa. Ze gaan daar op zoek naar de liefde, maar moeten ook de harten van het publiek veroveren.