Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageserie: Het zit in de familie

21.30-22.30 uur op RTL 4

Mensen bijstaan die een cosmetische ingreep ondergaan: Lieke van Lexmond krijgt er geen genoeg van. Na Lelijke Eendjes helpt de presentatrice nu hele families van een uiterlijke eigenaardigheid af: van flaporen tot overbeharing, Liekes team van professionals is er helemaal klaar voor.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Misdaadserie: The Blacklist

21.30-22.30 uur op RTL 5

Aan het eind van seizoen vijf werd eindelijk duidelijk van wie de botten waren die Red wekenlang met zich meezeulde. Lang krijgt Elizabeth niet om aan het idee te wennen want de volgende zaak staat alweer op stapel: een plastisch chirurg geeft gezochte criminelen een nieuw uiterlijk, en dat is geen gezicht. Hou je van misdaad? Bekijk dan dit lijstje met de beste tv-detectives.

Documentaire: DNA Nys

21:30-21:10 op Eén

Thibau Nys wil niets liever dan in de voetsporen van z’n vader Sven treden: de beste veldrijder ooit. Het BK bij de nieuwelingen heeft hij op zak, maar hoe presteert Thibau op een WK? En op school? Vader Sven en moeder Isabelle volgen dit aandachtig, en dat zorgt voor herkenbare taferelen.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in januari.

Film: Split

20.30-22.45 uur op Net5

Drie meisjes ontwaken in een kelder. Ze lijken ontvoerd te zijn door een man met meerdere persoonlijkheden. De man moet samen met zijn psychiater een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Het vervolg op Split, genaamd Glass, draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Reportageserie: Met open armen

20.30-21.30 uur op RTL 4

Wat hebben alle mensen die een kind adopteren gemeen? Die ontembare kinderwens, inderdaad. Elke aflevering volgt Natasja Froger een stel dat zich in dit traject heeft ondergedompeld.