Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Talkshow: De Hofbar

22.45-23.15 uur op NPO2

Met goedgebekte gasten, uiteenlopende politici en prikkelende actualiteiten probeert Rutger Castricum voor het tweede jaar op rij de politiek dichter bij de samenleving én de samenleving bij de politiek te brengen. Dit seizoen doet hij dat live vanuit De Hofbar, tegenover de Tweede Kamer. Hou je van talkshows? Bekijk dan ook dit lijstje met de spraakmakendste talkshowmomenten van 2018.

Dramaserie: New Amsterdam

21.25-22.20 uur op Net5

Max Goodwin is directeur van een groot ziekenhuis in New York geworden. Hij probeert zich een weg door alle regeltjes, kastjes en muren te banen om zijn patiënten te helpen, totdat hij er genoeg van heeft.

Kijk je vaak naar ziekenhuisseries? Bekijk dan dit lijstje met de negen irritantste Grey's Anatomy-personages ooit.

Amusement: De Ideale Wereld

22.05-22.50 uur op Canvas

Onze zuiderburen kennen Jan Jaap van der Wal al van zijn shows en van De Slimste Mens ter Wereld, maar hij is druk bezig meer Belgische harten te veroveren. In dit programma vertelt hij hoe de ideale wereld eruitziet.

Reportageprogramma: Je Zal Het Maar Hebben

21.00-21.40 uur op NPO3

Gilles de la tourette past prima op het podium van een comedycafé en ook met het CRP-syndroom na een scooterongeluk kun je gewoon BMX-en. Yaira (22) en Kevin (25) zijn hiervan het levende bewijs in een nieuw seizoen van Je Zal Het Maar Hebben. Het programma wordt voor het eerst gepresenteerd door Jurre Geluk.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in januari.

Film: Wanted

20.30-22.40 uur op Veronica

Wes (James McAvoy) is de sloomste, meest ongeïnteresseerde kantoormedewerker aller tijden. Zijn baas geeft hem elk uur wel een keer op zijn lazer, zijn vriendin is niet erg bezeten van hem, en zijn leven sleept zich maar voort. Dat alles verandert als hij Fox tegenkomt.

Hou je van actiefilms? Bekijk dan dit lijstje met vijf actiefilms die zwaar worden ondergewaardeerd.