Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageprogramma: Spoorloos

21.15-22.15 uur op NPO1

Al drie decennia reist Derk Bolt de wereld rond om verloren familieleden op te sporen. Hoog tijd voor een terugblik op bijzondere momenten, bizarre situaties en mooie locaties. Ook gaat Derk in deze zeshonderdste aflevering in Colombia op zoek naar de moeder van de 24-jarige Diana.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Talkshow: RTL Late Night met Twan Huys

22.30-23.45 uur op RTL 4

Een kijkcijferkanon was het eerste seizoen niet, maar wie weet hoe het de opvolger van Humberto Tan in 2019 vergaat.

Hou je van talkshows? Bekijk dan ook dit lijstje met de spraakmakendtse talkshowmomenten van 2018.

Misdaadserie: Death in Paradise

21.00-22.00 uur op BBC First

In de bus naar Honoré wordt een van de vijf passagiers neergestoken. Niemand in de bus is echter van z'n plek geweest en niemand heeft iets gezien. Jack en Florence zoeken in deze eerste aflevering van het achtste seizoen uit hoe dit in hemelsnaam mogelijk is. Hou je van misdaad? Bekijk ook dit lijstje met vijf series die je moet zien als je van Narcos houdt.

Film: The Lord of the Rings: The Two Towers

20.30-0.10 uur op Net5

Hobbits Frodo en Sam trekken verder richting Mordor om de machtige Ene Ring, waar Sauron naar op zoek is, te vernietigen. Het weerzinwekkende wezentje Gollem is door invloed van de ring moordzuchtig geworden.

Documentaire: 2Doc: Time Trial

22.55 -1.05 uur op NPO2

Het einde van een sportcarrière is een race tegen de klok en een gevecht met de onvermijdelijke ondergang. De verslavende behoefte om te blijven strijden tart elke logica en zorgt voor een tegelijk fascinerend en pijnlijk drama. Time Trial volgt de Schot David Millar tijdens zijn laatste wedstrijden en zijn ultieme Tour de France.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in januari.