Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageserie: Mr. Frank Visser rijdt visite

21.30 uur op SBS6

Mr. Frank Visser neemt afslag 16 naar Spijkenisse en belt aan bij Karin Zoeteman, die erg boos is op de buren, omdat van hun dakterras steeds mos in haar tuin valt. Ze probeert al tijden de woningbouw te bewegen het probleem op te lossen, maar tevergeefs. Kan Mr. Visser dit oplossen?

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen.

Talkshow​: MolTalk: The Kick-Off

21.00 uur op NPO 2

De bestemming is bekend (Colombia), de kandidaten zijn bekend (onder anderen Merel Westrik en Robèrt van Beckhoven), de presentator is bekend (Rik van de Westelaken) en de natafelaars zijn bekend (Chris Zegers en Margriet van der Linden). Er kan dus afgetrapt worden.

Reportageserie: De rijdende rechter, wordt vervolgd

22.25 uur op NPO 2

Zoenpartijen, ongepaste WhatsApp-berichtjes en ordinaire scheldpartijen. Mr. Reid had het afgelopen september erg druk in het Groningse Scheemda, waar Zwanet een relatie begon met een getrouwde buurman. Jetske keert terug naar het dorp om te zien of de rust is wedergekeerd.

Film: Secret in Their Eyes

20.30 uur op Net5

De film is een Amerikaanse remake van het Argentijnse El secreto de sus ojos, die de Oscar won als beste buitenlandse film. Een hechte groep FBI-agenten wordt verscheurd als ze het lichaam van een vermoord tienermeisje vindt en ontdekt dat ze een bekende is.

Rechercheur onderzoekt moord eigen dochter in Secret in their Eyes
144
Rechercheur onderzoekt moord eigen dochter in Secret in their Eyes

Zin in meer actie? Bekijk dan dit lijstje met vijf actiefilms die zwaar worden ondergewaardeerd. 

Film: Millennium: Mannen die vrouwen haten

22.55 uur op NPO 3

Gebaseerd op het boek van Stieg Larsson. In deze grijpende moordmysterie wordt een onderzoeksjournalist door een rijke magnaat ingehuurd om de bijna verjaarde moord op zijn nichtje op te lossen. De film werd tijdens de European Film Awards genomineerd voor de publieksprijs.

Duister familiegeheim onthuld in Millennium 1: Mannen die vrouwen haten
111
Duister familiegeheim onthuld in Millennium 1: Mannen die vrouwen haten

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in januari.