Bram Boender heeft vrijdag de talentenshow House of Talent gewonnen. Hij wist bijna 50.000 volgers achter zich te krijgen en heeft twee keer met Waylon in Ahoy Rotterdam mogen optreden.

In het programma woonden acht muzikale talenten samen in de voormalige radio- en televisiestudio van de AVRO in Hilversum om van daaruit aan hun solocarrière te werken.

De 23-jarige Boender uit Dieren is blij met de winst, laat hij op Instagram blijken. "Wow, wow en nog eens wow! Na 6 maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur. Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn!"

Boender laat weten nog veel van zich te laten horen. "Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinig slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomstplan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen."

De zanger heeft niet alleen een muziekcarrière overgehouden aan het programma. Hij ontmoette er ook zijn partner, 28-jarige mede-deelneemster Ruby Prophet.