Nadia Moussaid wil voorlopig nog geen dagelijkse talkshow. De presentatrice verving afgelopen zomer collega Eva Jinek gedurende haar zwangerschapsverlof en daar houdt ze het voor nu even bij.

"Ik vind zelf televisie maken gewoon nog te leuk", legt Moussaid uit in Volkskrant Magazine. "Daarom ben ik ook naar Brandpunt+ gegaan: ik wil reportages maken, de wereld in. Een dagelijkse talkshow komt nu te vroeg."

De 34-jarige presentatrice zegt dat er gesprekken zijn geweest voor een programma op het DWDD-tijdslot. "Er is gepolst, ja... Maar dat wil ik nu dus nog niet. Want ik weet wat zo'n talkshow me op zou leveren, in meerdere opzichten, maar ik weet nu óók wat het me zou gaan kosten. En dat heb ik er nu nog niet voor over."

Vijf weken Laat op één presenteren viel Moussaid zwaar. Ook vond ze het vreemd om ineens zo in de schijnwerpers te staan. Daar had ze zich op verkeken. "Dat de Privé ineens voor je deur staat. En de impact van zo'n dagelijkse show. Op televisie zag je een Nadia die heel energiek was, maar thuis lag ze vaak uitgeput op de bank."