Danny Froger was zo nerveus voor The Roast of Johnny de Mol dat hij zich na afloop helemaal niets meer kon herinneren van wat er tijdens de comedyshow is gezegd. Dat biechtte Danny dinsdagavond op in MolTalk, waarin op Comedy Central werd teruggeblikt op het afbranden van De Mol.

"Ik heb er echt niks van meegekregen", zei Froger, die als laatste BN'er De Mol onder handen mocht nemen en volgens velen de verrassing van de avond was. "Het is dat ik de uitzending nu weer heb gezien, maar ik was zo zenuwachtig, ik wist helemaal niks meer."

Froger was zo nerveus, omdat hij nog nooit iets zoals The Roast had gedaan. Daarnaast was de zanger pas op het laatste moment toegevoegd aan het panel van 'roasters'.

"Nadat er drie-, vierhonderd mensen hadden gezegd 'we doen het niet', konden ze echt niet meer om mij heen", lachte hij. Tijdens The Roast werd meermaals gegrapt over zijn minimale zangcarrière en zijn onbekendheid. Met "geen enkele" grap had hij echter moeite.

Ook in de nabeschouwing kreeg Froger meermaals te horen dat hij vanwege zijn timing de verrassing van de avond was. "Nu ben ik een beetje klaar met al die complimenten, dat ben ik niet gewend", aldus Froger.