Juvat Westendorp, Jessie Jazz Vuijk en Rein van Duivenboden zijn de winnaars van Boxing Stars. In de slotaflevering van het RTL-programma won Westendorp van Joey 'Matsoe Matsoe' Spaan.

Spaan was de favoriet voor de titel in het zwaargewicht, maar tijdens de rondes kon hij niet op tegen de aanvallen van Westendorp. 

"Het was echt zwaar", aldus de danser en acteur. Hij beaamde dat Spaan een goede tegenstander was. "Hij kan goed slaan."

In het lichtgewicht ging de titel naar Van Duivenboden. De acteur stond in de ring met de oud-wielrenner Michael Boogerd, die dinsdag pas wist dat hij in de ring moest verschijnen als vervanger van Dan Karaty.

De choreograaf viel uit wegens een blessure. "Ik ben ontzettend gefrustreerd", vertelde Karaty dinsdag aan RTL Boulevard"Ik vond de uitdaging echt geweldig. Dat ik het niet kan afmaken, is vreselijk."

Bij de vrouwen ging de zege naar Vuijk. Het model won van actrice Saar Koningsberger. "Het is zo bizar", aldus de winnares vlak na haar zege. "Ik ben zo trots op mezelf!"