Ziggo Sport heeft voor de komende drie seizoenen de rechten van de Premier League, de Engelse voetbalcompetitie, verworven. De sportzender kan daardoor de beelden live en in samenvatting uitzenden op televisie en internet.

"De beste Europese voetbalcompetities waren en blijven nu dus ook te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal", vertelt directeur Will Moerer. "De afgelopen maanden zijn we erin geslaagd om onze belangrijkste uitzendrechten, de Formule 1 en de Engelse Premier League, te behouden en hebben we bovendien ons pakket verder weten uit te breiden."

In augustus maakte Ziggo Sport ook al bekend dat de Italiaanse Serie A en de FA Cup, het belangrijkste Engelse bekertoernooi, de komende drie seizoenen bij de zender te zien zijn. Daarnaast zijn de rechten van de duels uit de Spaanse Primera División en de wedstrijden uit België, Portugal en Schotland in handen van de betaalzender.

Ziggo Sport heeft ook de rechten van de Champions League in handen. Tijdens de groepsfase zendt de zender naast een live wedstrijd om 18.55 uur vanaf 21.00 uur een schakelprogramma uit. Daarin wordt geschakeld tussen de doelpunten en de grootste kansen op de diverse velden. Ook zijn er hoogtepunten van de wedstrijd die op dat moment live op Veronica uitgezonden wordt.