Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Misdaadserie: Undercover

22.40-0.20 uur op NPO 2

Advocaat Maya Cobbina heeft twintig jaar gestreden voor een moordzaak die tot een onrechtvaardige climax dreigt te komen. De duidelijke boodschap die haar cliënt heeft meegegeven, dreunt na in Maya's hoofd en verleidt haar tot een carrièreswitch van grote betekenis.

Hou je van misdaad? Bekijk ook deze lijst met de beste tv-detectives

Muziekprogramma: Top 2000: The Untold Stories

23.05-23.45 uur op NPO 3

De reportages die Leo Blokhuis maakt voor de Top 2000 a gogo gaan over verschillende soorten muziek en de verhalen achter een hit. Met vanavond: de jaren tachtig. Mogelijk zie je deze tien beste muziekvideo's terug.

Reportageserie: Trans Am

23.00-24.00 uur op Discovery

De broertjes Scott en Todd Warmack houden niet van carpoolen. Het liefst gaan ze allebei in een eigen Trans Am de weg op. Om ervoor te zorgen dat hun lievelingsauto niet uitsterft, hebben ze een nieuwe ontworpen.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix verschenen

Film: Enemy at the Gates

20.30-23.10 uur op RTL7

Dit groots opgezette oorlogsdrama speelt zich af tegen de achtergrond van de Duitse aanval op Stalingrad. De boerenjongen Zaitsev is een uitstekende scherpschutter en wordt gebombardeerd tot Sovjet-held. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Vasily Zaytsev.