Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Realityserie: Boer zoekt Vrouw

20.25-21.20 uur op NPO 1

We naderen de apotheose van het vijftiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Met eerdere boeren - zoals Tom, Jos en Agnes - gaat het op liefdesgebied erg goed. Wim, Steffi, Jaap, Marnix en Michelle zijn op stedentrip met de mogelijke liefdes van hun leven.

Reportageserie: Sahara

20.15-21.05 uur op NPO 2

Bram Vermeulen trekt vijf afleveringen door de Sahara. Terwijl kolonisten er al eeuwenlang aan voorbij varen, vindt de journalist het tijd om poolshoogte te nemen. Europa lijkt zijn zuidgrens hiernaartoe te hebben verplaatst om migratie tegen te houden en terreur te bestrijden. Wat vinden de woestijnbewoners van deze inmenging?

Leer meer over de geschiedenis van landen met de zeven beste reisseries op Netflix

Muziek: Junior Eurovisie Songfestival 2018

16.00-18.30 uur op NPO 3

Het veertienjarige duo Max & Anne won het Nationale Junior Songfestival 2018 en mag naar Minsk in Wit-Rusland om daar Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival.

Satire: Draadstaal

22.10-22.40 uur op NPO 3

De iconische typetjes van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven keren terug. Fred en Ria Onderbuik, snackbarvrienden Joop en Leon, De Weerman, Sayid en computernerd Ruben schitteren weer in het tiende seizoen van Draadstaal.

Actiefilm: The Bourne Supremacy

20.30-22.40 uur op Veronica

Twee CIA-agenten worden bij een missie in Berlijn vermoord en Jason Bournes vingerafdrukken liggen op straat. Als het gaat om de beste filmgeheimagenten ooit (Bourne, James Bond en Ethan Hunt), blijft het moeilijk kiezen, maar Bourne (Matt Damon) heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend, zo bewijst hij weer in The Bourne Supremacy.

Deze films en series komen in december naar Netflix

Bekijk de trailer van The Bourne Supremacy
117
Bekijk de trailer van The Bourne Supremacy