Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Muziek: Het Kwisconcert

22.40-23.30 uur op NPO 1

Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam nog één keer de grootste hits die de afgelopen jaren in De Kwis de revue passeerden. Op het programma staan onder meer Samen op m'n scooter, In m'n Pietenpak en Het Piemellied.

Muziek: Nacht van de popmuziek 2018

23.00-2.05 uur op NPO 3

Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk presenteren de Nacht van de Popmuziek 2018 met verzamelaar Fenno Werkman. Muzikanten en tv-makers staan in de rij om hun eigen verleden terug te kunnen zien op beeld.

Bekijk ook alle nieuwe films en series die in november uitkomen op Netflix.

Misdaadserie: Major Crimes

22.55-23.50 uur op NET5

NET5 trapt vanavond af met seizoen 6 van Major Crimes, de spin-offshow van politieserie The Closers. Drie jongens raken vermist. Drugs en de katholieke kerk spelen waarschijnlijk een rol.

Hou je van misdaadseries? Bekijk dan ook de Nederlandse misdaadserie La Famiglia die nu op Netflix staat.

Animatiefilm: Dinosaur

18.55-20.30 uur op SBS9

Dinosaur draait om een lieve, pratende dino die een stel bejaarde dino's voor uitsterven probeert te behoeden. De animaties zijn baanbrekend, hoewel het verschil tussen de computerbeesten en de echte achtergronden soms storend is.

Superguide dook eerder al in de geschiedenis van dino's: kunnen we ze klonen?