Naar het afscheid van Ruud Feltkamp uit Goede Tijden, Slechte Tijden hebben donderdagavond 927.000 mensen gekeken. Zijn personage Noud Alberts vertrok na ruim twaalf jaar in soapdorp Meerdijk naar Japan.

Met 927.000 kijkers staat Goede Tijden, Slechte Tijden op de achtste plek in de kijkcijfertop 25, blijkt uit cijfers van stichting KijkOnderzoek.

Tegenover de soap trok het NOS Journaal van 20.00 uur 1.973.000 kijkers. Daarmee voert het journaal de lijst van donderdag aan. De Wereld Draait Door en Expeditie Robinson maken de top drie compleet met respectievelijk 1.410.000 en 1.401.000 kijkers.

Feltkamp verlaat de langstlopende Nederlandse serie om zich te richten op Cryptohopper, het bedrijf dat hij samen met zijn broer Pim runt. "Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, het voelt zo tegennatuurlijk om weg te gaan", zei hij vorige week in RTL Boulevard over zijn vertrek.

Zijn laatste scène was met Jette van der Meij, in de soap zijn oma Laura. "We hebben elkaar vijf minuten lang omhelsd en een paar tranen gelaten", zei Feltkamp over het moment dat de camera's uitgingen.