Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Realityprogramma​: Ik wil een Kind - Kick off

22.25-23.05 uur op NPO 1

Het krijgen van een kind is voor veel mensen een proces van jarenlang knokken. Lauren Verster volgt stellen en singles die het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken: een kind op de wereld zetten.

Documentaire: 2Doc: The Distant Barking of Dogs

23.05-0.05 uur op NPO 2

Wie aan Donetsk denkt, zal vast even denken aan de lokale voetbalclub die het al een paar jaar aardig doet in de Champions League. In de oostelijke Oekraïense stad woedde lang oorlog. Wat dat inhoudt voor een jongetje van tien, zie je in deze documentaire.

Zin in nog meer documentaires? Bekijk deze tien Netflix-docu's waar je nog lang over na zult denken.

Realityserie: Bouwval Gezocht

21.30-22.30 uur op RTL4

Natasja Froger rijdt naar het Noord-Brabantse Mierlo om daar zeven weken lang toe te kijken hoe Danny en Selene hun nieuwe vrijstaande villa uit de jaren zeventig bewoonbaar trachten te maken. Bouwdeskundige Bob Sikkes is van de partij om alles te checken. Op Netflix vind je nog veel meer realityshows: dit zijn de beste.

Filmkomedie: Pitch Perfect 2

20.30-22.50 uur op Net5

In Pitch Perfect 2 keren de Barden Bellas terug. Ze doen mee met een internationale acapellawedstrijd, die nog nooit door een Amerikaans team is gewonnen. Goed nieuws voor de fans: Rebel Wilson hintte onlangs op een vierde deel.

Dramaserie: The Cry

22.00-23.15 uur op BBC First

Joanna reist met haar man Alistair en hun negen weken oude zoontje Noah naar Australië. Door een stom misverstand geven ze Noah een overdosis slaapmiddelen, de jongen overleeft het niet. In shock en doodsbang dat ze alles zullen verliezen wat hun lief is, besluiten ze aangifte te doen van ontvoering.

Bekijk ook alle nieuwe films en series die in november uitkomen op Netflix.