Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reality: Droomhuis Gezocht

21.30-22.25 uur op NPO 1

Verkassen naar het buitenland kan een hoop stress opleveren. Sybrand Niessen helpt verhuizers hierbij en krijgt dit seizoen op zijn beurt hulp van Carrie ten Napel. Als eerste gaan ze op zoek naar de ultieme woonplaats op Sardinië.

Reality: Help, Mijn Man Is Klusser!

20.30-21.30 uur op RTL4

De 55-jarige Ine woont al 2,5 jaar in een bouwput, en dat terwijl ze aan een ernstige immuunziekte lijdt. Ze is dan ook blij als haar man John Williams' hulp met beide handen aangrijpt.

Zin in meer reality? Dit zijn de beste realityshows op Netflix!

Film: Killers

20.30-22.35 uur op Net5

Huurmoordenaar Ashton Kutcher zegt in Killers (recensie) zijn vak vaarwel zodra hij als een blok valt voor Katherine Heigl. Omdat zij van niks weet, komt het als een verrassing als Kutchers schietgrage oud-collega's achter hem aan gaan.

Bekijk hier de trailer van Killers
126
Bekijk hier de trailer van Killers

Film: The Nutty Professor

20.30-22.20 uur op SBS9

Goedbedoelde, maar flauwe remake met Eddie Murphy als de onhandige, moddervette maar briljante stoethaspel die door middel van DNA-reconstructie kan veranderen in de gladde charmeur Buddy Love. Veel goedkope grappen maken deze film geschikt voor liefhebbers van niet al te subtiele humor.

Bekijk hier de trailer van The Nutty Professor
108
Bekijk hier de trailer van The Nutty Professor

Bekijk hier welke nieuwe Netflix-films en series in november uitkomen.

Reality: Expeditie Robinson

20.30-21.30 uur op RTL5

De makers van Expeditie Robinson schotelden de overgebleven kandidaten vorige week een uitgebreid samensmeltingsdiner voor. De overlevers moeten nu met een overvolle maag weer aan de slag.

Jodi Bernal heeft het zwaar in negende aflevering Expeditie Robinson
45
Jodi Bernal heeft het zwaar in negende aflevering Expeditie Robinson

Bekijk ook onze tv-gids