Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageserie: Reizen Waes

20:25-21:15 uur op NPO 3

In dit derde seizoen bezocht Tom Was wederom plekken die niet bepaald toeristisch zijn. In deze laatste aflevering verkent hij de noordelijke staten van Amerika, een van de minst bezochte streken, en tourt richting de westkust.

Reis nog even verder met de 7 beste reisseries op Netflix.

Talentenjacht: The Talent Project

20:30-22:30 uur op RTL4

De halve finalisten Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick verbleven voor deze halve finale nog een week langer op de Talent Academy. Wie plaatst zich voor de finale en maakt zodoende nog altijd kans op 50.000 euro?

Realityprogramma: Wegmisbruikers

20:30-21:30 uur op SBS6

Spannende achtervolgingen, gevaarlijke situaties en bestuurders die de weg misbruiken. In het realityprogramma op SBS6 komen ze allemaal voorbij. 

Actiefilm: Universal Soldier: Day of Reckoning

22:25-0:55 uur op RTL7

Het vierde en naar verluidt laatste deel uit de Universal Soldier filmreeks degradeert de oorspronkelijke hoofdrolspelers Jean-Claude van Damme en Dolph Lundgren tot bijrolspelers en schuift de jongere Scott Adkins naar voren als wraakengel wiens gezin in koelen bloede is afgemaakt.

Voor meer films check je Netflix. Deze Netflix-films kwamen eerder deze maand al uit.

Misdaadserie: Criminal Minds

20:30-21:35 uur op NET5

De Behavioral Analysis Unit (BAU) van de FBI tackelt de gevaarlijkste boeven van het land. In de eerste aflevering van het veertiende seizoen worden Reid en Garcia ontvoerd. Een duik in de eigen geschiedenis levert veel interessants op.