Kaj van der Voort, die onder meer te zien is als presentator van het NPO-jeugdprogramma Bommetje!, hoopt in de toekomst nog grotere programma's te mogen presenteren.

"Ik hoop een Martijn Krabbé 2.0 te worden", vertelt de 22-jarige Van der Voort in gesprek met VIVA, op de vraag waar hij zichzelf over tien jaar ziet. "RTL-programma's te mogen presenteren en natuurlijk nog te zingen. Ik zal nooit gaan vloggen of die shit."

Van der Voort vindt zichzelf te saai voor een carrière als vlogger, hoewel zijn leven ook voor een groot deel uit "feesten en genieten" bestaat. "Verder hoop ik nog steeds dezelfde mensen om me heen te hebben", vervolgt hij zijn antwoord op de vraag.

"Op mijn dertigste hoop ik huisje-boompje-beestje gesetteld te zijn", vertelt Van der Voort, die momenteel een relatie heeft met Moïse Trustfull, de dochter van oud-profvoetballer Orlando en presentatrice Quinty Trustfull.

Van der Voort maakte tot 2017 deel uit van de jongensgroep B-Brave, die bekend werd door deelname aan het programma X-Factor. Daarna ging de groep uit elkaar en begon de zanger een solocarrière.

De artiest laat aan VIVA weten het zingen toch boven het presenteren te verkiezen. "Ik ben begonnen met zingen. Dat is waar mijn passie ligt. Presenteren is erbij gekomen, maar niet wat ik altijd heb gewild."