Nog op zoek naar een goede film, serie of spelshow voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageserie: Reizen Waes

20.25-21.15 uur op NPO 3

Waarom je Venezuela de komende jaren maar beter links kunt laten liggen, wordt je duidelijk gemaakt door Tom Waes. Hij bezoekt hoofdstad Caracas, sinds het overlijden van president Hugo Chávez de gevaarlijkste stad ter wereld. Zet je reis hierna nog even door met de beste reisseries op Netflix.

Misdaadserie: Flikken Rotterdam

20.35-21.30 uur op NPO 1

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen door criminelen die de weg goed blijken te kennen. Onder de slachtoffers een zware crimineel die ze helpt, maar makkelijk wordt het allerminst als blijkt dat het team van Huub Stapel niet als enige op zoek is naar de rovers.

Voor als je liever streamt: deze nieuwe Netflix-films en series staan sinds afgelopen week online.

Informatief programma: Deurwaarders

18.30-19.30 uur op RTL5

Hartverscheurende verhalen in dit programma op RTL5, waarin Engelse deurwaarders langsgaan bij mensen met heel veel schulden.

Filmdrama: Fifty Shades Freed

20.30-22.10 uur op Film1 Premiere

In het derde deel Fifty Shades Freed (recensie) stappen Anastasia (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) eindelijk in het huwelijksbootje. Al snel pakken zich echter donkere wolken samen boven hun prille geluk en wordt het kersverse echtpaar geconfronteerd met het verleden.

Misdaadfilm: Kiss Kiss Bang Bang

20.30-22.35 uur op SBS9

Dankzij de scherpe grappen groeide deze eigenzinnige kruising tussen detectivethriller en 'buddymovie' uit tot een succes. Een serie bizarre gebeurtenissen stort zich uit over kruimeldief Robert Downey jr. als hij per ongeluk wordt aangezien voor een acteur.

Benieuwd naar welke films je in oktober kunt streamen? Dit zijn de nieuwe Netflix-aanwinsten.