Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Realityprogramma: Spoorloos

21:15-22:15 uur op NPO 1

Martin heeft zijn moeder één keer gezien en komt er op latere leeftijd achter dat ze nóg vier kinderen had. Nadat zijn vrouw is overleden, zoekt Martin contact met zijn oorspronkelijke familie.

Bekijk ook welke nieuwe Netflix-films en -series je vanaf deze maand kan streamen.

Documentaire: Bewaren

20:55-22:00 uur op NPO 2

Zolang ze zich kan herinneren, bewaart regisseuse Digna Sinke allerlei dingen, van suikerzakjes tot oude kranten. Samen met haar moeder (92) probeert ze te achterhalen waar die behoefte vandaan komt. Aan de andere kant heeft de digitalisering een andere manier van bewaren mogelijk gemaakt.

10 Netflix-documentaires waar je nog naar kunt kijken.

Informatief programma: Trippers

21:15-22:10 uur op NPO 3

Maurice Lede presenteerde Het Klokhuis en wordt nu naar Amerika gestuurd. Hij probeert te achterhalen waarom ze daar zo'n fascinatie voor wapens hebben ondanks dat de ene na de andere schietpartij mensenlevens kost.

Amusent: Mr. Frank Visser doet uitspraak

20:30-21:30 uur op SBS6

Viktor en Mr. Visser reizen af naar Apeldoorn, waar Maurice fysiek lijdt onder de geluidsoverlast van zijn bovenbuurvrouw. Het is zelf zó erg dat hij trillend en bevend op de bank zit, terwijl hij vanwege zijn medische toestand juist rust nodig heeft.

Amusement: Holland’s Next Top Model

20:30-21:30 uur op RTL 5

Als je niet weet wat een Instagram Story is of graag wil weten hoe je die van jou nog beter kunt maken, moet je even inschakelen op HNTM. De modellen - dit zijn ze - krijgen les van topmodel Rose Bertam, de vriendin van Gregory van der Wiel.