Ruim 1,3 miljoen mensen hebben zaterdagavond gezien hoe Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon de vierde reeks van Dance Dance Dance wonnen. Dat is iets minder dan vorig jaar, toen de finale bijna 1,5 miljoen kijkers trok.

Het dansprogramma van RTL4 behaalde een vierde plek in de lijst met de best bekeken programma's van zaterdag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het duo wist in de finale Britt Scholte en Urvin Monte te verslaan. Naast een trofee wonnen de twee 100.000 euro voor een goed doel naar hun keuze. Eerder besloten ze al het geld aan Spieren voor Spieren te doneren.

Kickbokser Rico Verhoeven, die zijn wereldtitel prolongeerde op het Glory 59-kickboksgala, trok zaterdag ook ruim een miljoen kijkers. De 29-jarige Brabantse zwaargewicht versloeg in de Johan Cruijff ArenA zijn Braziliaanse uitdager Guto Inocente op punten. De wedstrijd werd uitgezonden door Veronica.

Het best bekeken programma van de zaterdagavond was het NOS Journaal van 20.00 uur (1,7 miljoen kijkers), gevolgd door Studio Sport Eredivisie (1,47 miljoen) en Ik Vertrek (1,45 miljoen).