Nicolette Kluijver gaat ervan uit dat Expeditie Robinson ook dit jaar weer naast de Gouden Televizier-Ring grijpt. De presentatrice denkt dat het avonturenprogramma niet opgewassen is tegen concurrenten De Luizenmoeder en Beau Five Days Inside.

"Ik ga voor de vorm een speech schrijven, maar ik denk niet dat we gaan winnen. Het is wel heel leuk dat we genomineerd zijn", zei Kluijver in RTL Boulevard

Het programma Expeditie Robinson is voor de vierde keer genomineerd. Maar in 2004, 2015 en 2017 ging de Gouden Televizier-Ring uiteindelijk naar een ander programma. Toch voelt de nominatie niet als routine, vindt de presentatrice. "Het is weer een hele eer", meent Kluijver.

Beau van Erven Dorens reageerde in de show ook verheugd. "Ik vind het echt een eer, ik ben onwijs blij", aldus de presentator. Hij noemde de nominatie "een eerbetoon" aan iedereen die zich in het programma heeft opengesteld. "Ik kan er nog niet helemaal bij. Ik ben heel gelukkig en trots en blij. Ik verheug me er nu al op om die avond daar te zitten."

De Gouden Televizier-Ring wordt op 11 oktober uitgereikt tijdens het bijbehorende gala in AFAS Live.