Humberto Tan heeft naar eigen zeggen nog niet gekeken naar RTL Late Night met Twan Huys. Tan nam in juni afscheid als presentator van RTL Late Night.

"Nee, ik heb het nog niet gezien", vertelde Tan woensdag aan RTL Boulevard. "Dat moet je nog niet doen. Ik wil eerst een beetje afstand nemen en me richten op mijn eigen zaken, dat is veel belangrijker."

Huys nam begin deze maand het stokje over van Tan, die niet vrijwillig was opgestapt. Huys moet RTL Late Night vernieuwen en voor betere kijkcijfers gaan zorgen.

De 52-jarige Tan, die voor RTL programma's als Dance Dance Dance en Holland's Got Talent presenteert, kreeg woensdag te horen dat hij genomineerd is voor een Zilveren Televizier-Ster. Ook Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol maken kans op die prijs.

"Het afgelopen jaar was natuurlijk een heel hobbelig jaar", reageerde Tan op zijn nominatie. "Dat ik dan toch genomineerd ben, namens de kijkers, vind ik heel bijzonder. Het geeft toch waardering."

Ellie Lust maakt kans op een Talent Award

In de categorie Televizier Talent Award zijn Ellie Lust, Kaj Gorgels en Nienke Plas de kanshebbers. Lust, die het programma Ellie op Patrouille maakt voor AVROTROS, koos onlangs definitief voor haar televisiecarrière.

Vlogger Nienke Plas presenteerde vorig jaar Zon, zuipen, ziekenhuis: hier is het feestje voor RTL 5 en Gorgels nam de vipeditie van Temptation Island op Videoland voor zijn rekening.

De Zilveren Televizier-Sterren en de Talent Award worden op 11 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam.