Leontine Borsato wil liever niet dat haar dochter Jada aan een programma als The Voice of Holland meedoet. Ze vreest dat er anders naar haar gekeken wordt omdat ze 'de dochter van' is.

"Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil dat Jada meedoet aan The Voice, omdat je het als kind van iemand die in de jury zit nooit goed kan doen", zegt Leontine in Veronica Magazine.

"Als niet wordt gedraaid, is het van: zie je, ze is te slecht. Wordt er wel gedraaid, dan is de gedachte: daar zit haar vader (Marco Borsato is jurylid, red.) achter. Er gaat ook best veel tijd in zitten en dat combineert lastig met school."

De vijftigjarige Borsato geeft haar kinderen wel de ruimte als ze de ambitie hebben om te zingen of te acteren. "Jada zingt ook heel goed, maar ze zegt: ik ga daarnaast wel een studie doen waarop ik kan terug vallen. Ze is een heel verstandig grietje."

"Senna is enorm creatief, dus hij zal sowieso een vak kiezen waarin hij daar iets mee kan. Acteren, misschien in combinatie met iets anders. Hij weet het nog niet precies", aldus Borsato. "De oudste, Luca, heeft ook geacteerd, maar hij wil daar niet mee verder. Hij is nog zoekende."