De eerste aflevering van de nieuwe NPO3 serie Ik weet wie je bent, met Daan Schuurmans en Gaite Jansen in de hoofdrol, is met 985.000 kijkers van start gegaan.

De serie is te zien op hetzelfde tijdslot waar tot vorig jaar de populaire serie Penoza werd uitgezonden. 

Schuurmans speelt in Ik weet wie je bent de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias. Hij kan zich na een auto-ongeluk niet meer herinneren wie hij is en wat er is gebeurd. Hij runt samen met een zakenpartner een prestigieus advocatenkantoor en is getrouwd met Alize (Ariane Schluter) die rechter is.

Als in het wrak van zijn auto bloedsporen worden gevonden van zijn verdwenen nichtje (Gaite Jansen) lijkt Elias de belangrijkste verdachte.

Bekijk hier de trailer van Ik Weet Wie Je Bent
64
Bekijk hier de trailer van Ik Weet Wie Je Bent

NOS grote winnaar op de zondagavond

Het NOS Journaal en Studio Sport werden met respectievelijk ruim 2 miljoen en 1,9 miljoen kijkers zondag het best bekeken, meldt Stichting KijkcijferOnderzoek.

Ook de Musical Sing-a-Long op NPO1 werd goed bekeken. Ruim een miljoen keken zagen het muziekfestival, dat ook dit jaar weer op de Uitmarkt in Amsterdam plaatsvond.

De vijfde aflevering van Zomergasten werd door 469.000 mensen bekeken. In de een-na-laatste aflevering was minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes te gast.