Ruim 1,1 miljoen Nederlanders hebben zaterdag de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance gezien. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 

In de eerste aflevering, gepresenteerd door Humberto Tan en Chantal Janzen, was onder meer presentatrice Miljuschka Witzenhausen te zien. Zij danste op Anaconda van Nicki Minaj.

Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon maakten veel indruk met hun vertolking van Solo Dance van Martin Jensen. Voorlopig gaat er niemand naar huis, pas in de derde aflevering sneuvelt een van de vijf koppels.

De start van de vierde reeks Dance Dance Dance trok iets minder kijkers dan de première van het vorige seizoen. Vorig jaar september zagen ruim 1,2 miljoen Nederlanders hoe onder anderen actrices Toprak Yalçiner en Stijn Fransen en Edsilia Rombley en Roué Verveer choreografieën uitvoerden op diverse bekende hits.

De ruim 1,1 miljoen kijkers die zaterdag voor de buis zaten, leveren Dance Dance Dance een derde plek in de kijkcijfertop 25 op. Alleen Studio Sport Eredivisie en het NOS Journaal van 20.00 uur werden met respectievelijk bijna 1,4 miljoen en bijna 1,3 miljoen kijkers beter bekeken.