Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Talentenjacht: The Voice Senior

20.30 - 22.30 uur op RTL 4

Geer en Goor zijn weer samen in één team te vinden en gaan de zangkusten van zestigplussers beoordelen. Hopelijk houden Marco Borsato, Angela Groothuizen en Ilse DeLange de twee een beetje in het gareel.

Natuurprogramma: Vroege Vogels

19.35 - 20.20 uur op NPO 2

Veel mensen worden elke zondagochtend wakker met Vroege Vogels op NPO Radio 1. Op televisie zijn ze iets minder vroeg: vanaf 19.35 uur kun je zien hoe Menno en Milouska naar Texel trekken om bijen te tellen in insectenreservaat Jac. P. Thijsse, de vogelboulevard te bezoeken en uit te pluizen waar die meeuwen heen vliegen.

Cultureel programma: Uitmarkt 2018: De Opening

21.10 - 22.00 uur op NPO 2

Er wordt weleens gezegd dat in Amsterdam het hele universum draait om Amsterdam. De Uitmarkt bewijst het tegendeel. Zo komt Broederliefde uit Rotterdam om liedjes te zingen en wat te denken van Guus Meeuwis uit Brabant en Bartolomey Bittmann uit Oostenrijk?

Vanaf vandaag op Netflix: The Innocents

Netflix weet van geen ophouden als het gaat om nieuwe films en series. In The Innocents lopen twee verliefde tieners weg van huis om samen te kunnen zijn. Maar door hun bijzondere gave komen er krachten vrij die hen in acht afleveringen steeds verder uit elkaar drijven.

Wil je weten welke andere titels er vorige week op Netflix zijn verschenen? Lees het hier.

Film: Amour

21.05 - 23.10 uur op Canvas

Michael Haneke heeft er een traditie van gemaakt om met ál zijn films een flinke mokerslag uit te delen. Amour is geen uitzondering. Al gaat de regisseur dit keer wat subtieler te werk met het verhaal over een gedistingeerd koppel dat van al zijn waardigheid wordt beroofd wanneer de vrouw aan alzheimer blijkt te lijden.

Liever iets minder moeilijks? Dit zijn de beste B-films op Netflix