Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Reportageserie: We zijn er bijna!

21.25-22.20 uur op NPO 1

Nu zijn ze er écht bijna. Nog twee afleveringen en dan zit de tocht van 4.000 kilometer erop voor de 44 kampeerders die Martine van Os als reisgezelschap hebben. Misschien zien ze vandaag de hak van de laars van Italië al wel!

Liever on demand? Dit zijn de nieuwe Netflix-releases van augustus.

Film: Plan C

20.25-22.05 uur op NPO 3

Ronald Plasmeyer (Ruben van der Meer) is een armzalige politieman, die een overval bekokstooft en de verkeerde partners inhuurt. Het resultaat is een Neder-Fargo vol venijn en grimmige humor, die smaakt naar meer.

Reportageserie: Het roer om

22.30-23.35 uur op RTL 4

Griekenland verkeert de afgelopen tijd in zwaar weer. Ondanks dat verhuizen Andie en Marie Cox naar Kreta om daar een gastenverblijf te runnen dat geld moet opbrengen. Dat gaat helaas niet makkelijk.

Meer docu? Dit zijn de beste docu-series op Netflix.

Reportageserie: Inside West Coast Customs

22.30-23.30 uur op Discovery Channel

Ken je die te gekke Amerikaanse schoolbussen? Doen het altijd goed op foto's, maar als je er een rondreis mee maakt door de Verenigde Staten, krijg je er een houten kont van. Daarom besluit vlogger Logan Paul de bus te verbouwen tot immens loungebed.

Muziek: 2018 MTV Video Music Awards

3.00-4.55 uur op MTV

Met maar liefst tien nominaties, waaronder die voor beste video, beste song en artiest van het jaar, maakt Cardi B vannacht de meeste kans een aantal Video Music Awards mee naar huis te nemen. Wie 3.00 uur echt te gortig vindt, kan morgenavond op MTV terecht voor de herhaling.

Wat zijn eigenlijk de beste muziekvideo’s ooit? Hier de beste tien op een rij.