​Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Film: Terug naar de kust

20.25-22.10 uur op NPO 3

In haar eerste 'zware' rol doet Linda de Mol het prima als een aan een jeugdtrauma lijdende vrouw, die na een abortus dreigbrieven krijgt. Een beetje thrillerkijker weet na drie kwartier hoe de vork in de steel zit, en dat maakt het tot het einde kijken van deze goed geacteerde Saskia Noort-verfilming wat minder.

Reportageserie: Race tegen de klok

21.30-22.30 uur op SBS6

Welja, een kloon van De gevaarlijkste wegen van de wereld. Dat dachten wij ook. Maar in Race tegen de klok hebben ze zowaar én een leuke BN'er (Rico Verhoeven), én een mooie plek gevonden. Rico gaat proberen met zijn vrienden op tijd over de finish te komen, want dan winnen ze meer geld voor het goede doel.

Meer reality? Redactie-tip: Queer Eye

Reportageserie: Junkyard Empire

21.30-22.30 uur op Discovery Channel

Andy Cohen probeert een ouwe Dodge pick-up om te bouwen tot een vintage Power Wagon, hetgeen leidt tot een dolenthousiaste reactie van zijn vader Bobby. 

Documentaire: Horizon

22.00-23.00 uur op BBC 2

In het Verenigd Koninkrijk is zelfdoding doodsoorzaak nummer één onder mannen onder de vijftig. Maar waarom springen zo veel Britse mannen van het dak?

Film: Sin City: A Dame to Kill For

20.30-22.35 uur op RTL 7

Sin City knalde de bioscoop in met strakke zwart-witbeelden, mooie vrouwen en keiharde vechtersbazen. Dit vervolg gaat vrolijk verder op die weg, al speelt het verhaal zich deels eerder af. Naast oude bekenden duikt een rits nieuwe personages op, met dezelfde gewoonte om in voice-over te praten.

Meer actie? Dit zijn de allerbeste stunts uit de filmgeschiedenis.