Glennis Grace zou het niet erg vinden als ze tijdens de halve finale van America's Got Talent qua kledingstijl iets glamoureuzer voor de dag zou kunnen komen.

"Ik heb er zelf voor gekozen om bij de audities iets simpels te dragen. Een spijkerbroek, een colbertje. Bij de styling voor de liveshow mogen ze er wel iets meer glamourous van maken", zegt ze in een interview in De Telegraaf.

Het degelijke voorkomen correspondeert met de manier waarop de Amsterdamse zangeres zichzelf in het programma presenteert, namelijk als zorgzame moeder die haar motivatie om te zingen uit de liefde voor haar kind haalt.

Met zoon naar Australië

Mocht de veertigjarige zangeres het programma en het daaraan verbonden prijzengeld (ruim 870.000 euro) winnen, zal ze het succes dan ook samen met haar zoon gaan vieren.

"Ik wist vooraf niet eens dat je zo'n enorm bedrag kon winnen. Daar doe ik het niet voor. Maar mocht het zo ver komen: mijn zoon wil altijd al heel graag eens naar Australië. Maar vooralsnog ga ik zorgen dat ik heel ver ga komen. Ik wil Nederland trots maken."

Grace is erg populair bij de Amerikaanse televisiekijkers. Tot nu toe zong ze nummers van Whitney Houston en Prince in het televisieprogramma. 

Haar optredens in America's Got Talent hebben er tot nu toe voor gezorgd dat haar concerten in Nederland sneller uitverkopen. Op woensdag 22 augustus maakt Grace haar opwachting in de halve finale.