​Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Talkshow: Veronica Inside

20.30-22.30 uur op Veronica

FOX Sports kaapte deze zomer de tot de Keuken Kampioen Divisie omgedoopte Eerste Divisie weg bij Veronica. Bij Veronica zijn ze toch verzekerd van voetbal op vrijdagavond met het binnen hengelen van de heren van Voetbal Inside, dat ook een naamsverandering onderging en nu Veronica Inside heet.

Serie: Silent Witness

20.35-21.35 uur op NPO 1

Speltip: laat je niet uitdagen door de maffia. Niet in het casino, maar zeker niet als het om misdrijven gaat. Als er bij een vuurgevecht per ongeluk een Poolse tiener wordt neergeschoten door de politie en er een paar dagen later een verminkt lichaam van een Turkse man gevonden wordt, zijn de rapen gaar.

Serie: Insatiable

Vanaf vandaag op Netflix

Insatiable deed een hoop stof opwaaien in de media. Debby Ryan speelt een tiener die overgewicht heeft en gepest wordt. Nadat ze een kaakoperatie krijgt, vliegen de kilo's eraf en wordt ze opeens populair. Ze zint op wraak.

Andere releases zien? Dit zijn de Netflix-releases van augustus!

Film: True Romance

23.55-1.50 uur op Eén

Behoorlijk gewelddadige actiefilm met een flinke scheut humor, die duidelijk het stempel van scenarist Quentin Tarantino draagt. Heerlijke amorele actie, door vakman Tony Scott in gelikte beelden neergezet, en met een keur van bekende acteurs in amusante bijrollen, onder wie Christopher Walken als psychopaat.

Film: A Single Man

23.50-1.20 uur op NPO 2

Na maanden treuren over zijn verongelukte vriend koopt George kogels voor zijn pistool. Maar juist op deze zelfgekozen laatste levensdag, lijkt iedereen hem te begeren. Modekoning Tom Ford doseert zijn regiedebuut zo goed, dat het hem lukt van de zelfmoordpoging een komisch hoogtepunt te maken. Met dank aan Colin Firth, die hier zijn beste rol speelt.

Liever een serie? Dit zijn de beste komedieseries op Netflix.