Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de tv-tips op een rij.

Change Your Mind

22.45-23.35 uur op NPO 2

Dit gesprek met filosoof Michael Sandel zou je mening weleens kunnen veranderen. Of misschien zelfs je gedrag. Waar vroeger geloof de dienst uitmaakte of één politieke partij je toewijding kon wegdragen, ligt nu alles open. Een gesprek met millennials.

Film: Repo Men

23.15-1.25 uur op Veronica

In de toekomst verlengen mensen hun leven met behulp van zeer dure mechanische organen. Wanneer je dit echter niet kunt betalen, komen de Repo Men de organen direct letterlijk uit je lijf halen. Repo Men vult zijn weinig originele en verre van waterdichte verhaal op een heel prettig gestoorde manier in. Met onder anderen Jude Law en Carice van Houten.

Liever een grotere blockbuster? Dit zijn de allerduurste films ooit gemaakt.

Film: Dragon Eyes

20.30-22.15 uur op RTL7

In St. Jude hebben drugsdealers en corrupte agenten een wijk verwoest. Gelukkig heeft nieuwkomer Hong de vechtvaardigheid en morele visie om de stad te redden. Een rommelig en onnavolgbaar verhaal, dat wordt opgesierd door goede actiescènes en een fraaie schurk. Met onder anderen Jean-Claude Van Damme.

Documentaire: Z Doc: Trust Me, I Am a Robot

21.30-22.30 uur op RTL7

David McGoran is een uitvinder die vorig jaar dit grappige en interessante project leidde waarbij een robot op de straten van Bristol achtergelaten werd om te zien of voorbijgangers op de menselijke trekken en het aandoenlijke uiterlijk van het apparaatje reageren. Met succes, mits je de kinderen die de robot ontvoeren meetelt.

Netflix-tip van de redactie: Seks, geweld en popmuziek in docuserie The Defiant Ones.

Serie: T.

22.30-23.20 uur op Eén

Alleen als professor T. regelmatig op het spreekgestoelte komt zitten bij dokter Gijselbrecht, mag hij de psychiatrische instelling al na een half jaar verlaten. Ook inspecteur Daan de Winter begint na zijn revalidatie opnieuw te werken, maar beseft dan dat het geen sinecure is in zo'n rolstoel.