Barry Paf krijgt binnenkort een middagprogramma bij 100% NL. Wanneer de radio-dj precies aan de slag gaat, is nog niet bekend.

"Barry Paf is een groot dj. Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering", reageert Martijn Zuurveen, de tijdelijke station director van 100% NL.

Paf, die twee jaar geleden na een dienstverband van twintig jaar opstapte bij Radio 538, staat naar eigen zeggen te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. "Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zo veel leuke en overweldigende reacties, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik."

De 39-jarige Paf was in zijn laatste jaren bij Radio 538 in het weekend tussen 15.00 en 18.00 uur te horen. Toen hij bij de zender opstapte, zei hij dat het tijd was voor iets nieuws. "Ik wil mij verder ontwikkelen en daarvoor is het nodig mijn horizon te verbreden."