Sylvie Meis zal na zeven jaar weer te zien zijn in de Duitse talentenjacht Das Supertalent. De presentatrice neemt in dit programma wederom de rol van jurylid op zich.

Dat maakt RTL, de Duitse zender die het programma uitzendt, vrijdag bekend. Meis was van 2008 tot 2011 al te zien in de jury van het programma. "Tien jaar nadat ik voor het eerst te zien was bij RTL, keer ik nu weer terug als Supertalent-jurylid. Een grotere eer kan ik mij niet voorstellen'', aldus de veertigjarige presentatrice.

Meis werd destijds gevraagd door Dieter Bohlen om toe te treden tot de jury van de talentenjacht. Bohlen, bekend van de popgroep Modern Talking, zit zelf sinds 2007 in die jury. "Ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar", zegt Meis. Ze zegt zich te verheugen op "een geweldige tijd met haar geliefde RTL-familie". Naast Meis en Bohlen maakt ook choreograaf Bruce Darnell deel uit van de jury. 

Eind juni werd bekend dat Meis op RTL een modellentalentenjacht gaat presenteren, waarin ze op zoek gaat naar meisjes die de lingerielijn van Meis' kunnen dragen. Meis deelt ook privéverhalen in het nieuwe programma.

In november 2017 zei Meis nog niet langer te werken voor RTL, nadat ze werd vervangen als presentatrice bij Let's Dance.