De wedstrijd Duitsland-Zweden heeft een publiek van bijna 2,4 miljoen mensen getrokken. De ternauwernood afgewende uitschakeling van Duitsland op het WK voetbal staat daarbij bovenaan in de kijkcijfers van de zaterdagavond.

Door een doelpunt van Toni Kroos in de blessuretijd hield de wereldkampioen de kansen op de achtste finales levend. Het verslag van de wedstrijd werd gevolgd door 2,3 miljoen kijkers die afstemden op de nabeschouwing van het duel. Het WK-duel tussen Zuid-Korea en Mexico complementeert de top drie met bijna 1,3 miljoen kijkers.

Het eerste niet-voetbalprogramma in de kijkcijferlijst staat op plaats zes, het NOS Journaal van 20.00 uur met 836.000 kijkers. Hart van Nederland op SBS6 trok slechts duizend kijkers minder en is het eerste programma van een commerciële zender in de lijst.

RTL4 trok met Ik hou van Holland 536.000 kijkers, terwijl Het zijn net mensen daar met 408.000 kijkers ruim onder bleef. Deze programma's haalden de top tien van de zaterdagavond dan ook niet.