Qmusic-dj Stephan Bouwman krijgt vanaf het najaar een programma in het weekend. Hij gaat op zaterdag en zondag tussen twaalf en drie radio maken, zo blijkt uit het vrijdag gepubliceerde uitzendschema van de zender.

Naast zijn weekendbaan gaat Bouwman ook andere dingen voor Qmusic doen. "Stephan is naast radio-dj ook een muzikant in hart en nieren."

"Hij gaat naast zijn show in het weekend ook muzikale samenwerkingen aan en zal vaak als Q-reporter interviews doen met grote artiesten", zegt zendermanager Dave Minneboo. "Dit zal zowel online als in de shows doordeweeks te zien en horen zijn."

Bouwman is nu nog op werkdagen in de middag te horen. Hij verliest zijn plek aan Domien Verschuuren, die overkomt van NPO 3FM. Fien Vermeulen zal ook naar de middagshow van Verschuuren gaan, waar zij de nieuwsitems zal behandelen. Eerder maakte Qmusic al bekend dat de ochtend vanaf het najaar voor Mattie Valk en Marieke Elsinga is. Igmar Felicia, die nu samen met Valk een duo vormt, verhuist naar de vooravond.

Wanneer het nieuwe uitzendschema precies ingaat, is nog niet bekend vanwege de voorbereidingen voor de nieuwe shows. Ook wordt later pas bekend wanneer Verschuuren start.