Sander Hoogendoorn is de voornaamste kandidaat om Domien Verschuuren op te volgen bij de ochtendshow van 3FM. De gesprekken tussen beide partijen zouden in de afrondende fase zijn.

Volgens het AD hoeven enkel de handtekeningen nog op papier gezet te worden. Hoogendoorn is al werkzaam bij de zender, maar is van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur te horen. Hij won in 2011 een Marconi Award voor aanstormend talent.

Hoogendoorn en Verschuuren zijn geen onbekenden van elkaar. Afgelopen jaar zaten ze samen met Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor Serious Request. Verschuuren vertrekt van de NPO naar Qmusic, waar hij een middagprogramma krijgt.

3FM moet net als veel andere zenders een nieuwe invulling aan de ochtendshow geven. Zo heeft Radio 2 Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte als duo gestrikt voor de opvolging van Gerard Ekdom. Frank Dane vervangt Edwin Evers bij Radio 538, terwijl Marieke Elsinga de ochtendshow bij Qmusic met Mattie Valk gaat doen en Ekdom bij Radio 10 aan de slag gaat.